Wij zijn…. GEBOUW TOTAAL!

Wij zorgen voor een dak als nieuw met beschermende coating!

Wij zijn een bedrijf wat is samengevoegd uit verschillende specialistische bedrijven (PowerWash, PowerPaint, Octopusgroep en Gebouw Totaal) zodat wij voor alle gebouwen en panden een totaal pakket kunnen aan bieden in onderhoud.

Wij kunnen uw gebouw/pand weer een nieuwe uitstraling geven en tevens herstellen en conserveren zodat het weer een lange tijd een mooie uitstraling heeft en mee kan gaan. Of het nu gaat om schoonmaken en coaten van beplating of vervangen van beplating, dakpannen reinigen en coaten , schilder werkzaamheden binnen en buiten, of bitumen van daken…

Uw gebouw/pand is in professionele bekwame handen!

Wat wij doen....

Gevels reinigen

gevels-reinigenVoor het reinigen van gevels werken wij al 30 jaar met speciaal ontwikkelde borstelmachines zodat de beplating veilig en egaal mooi gereinigd worden. Door nauw contact met de fabrikanten van gevelbeplating zijn wij volledig afgestemd aan de eisen om aan de garantie bepalingen te voorzien en kunnen wij aan gepaste reiniging aanbieden..

Gevelbeplating reinigen is noodzakelijk voor een representatieve uitstraling van uw bedrijfspand en voorkomt tevens aantasting van de top coating.

Gevels coaten

coating-gevels

Beplating hoeft vaak niet vervangen te worden om weer als nieuw te zijn..onze spuitmachines geven na het reinigen en eventueel vervangen van enkele platen een egaal mooie nieuwe coating. Wij werken met specialistische verf van diverse grote merken (van oa de eifeltoren en de stormvloed kering) Het is een goedkopere manier als vervanging van beplating, maar geeft uw pand wel een compleet nieuwe uitstraling.

Beplating vervangen

beplating-vervangen

Kapotte platen kunnen nieuw, maar ook vaak 2e keus vervangen worden. Doordat het geheel erna voorzien kan worden van een nieuwe coating wordt het weer een mooi nieuw geheel.

Soft stalen van gevels

soft-stalen-van-gevels

Door speciale soft straal techniek kunnen wij bakstenen met zachte hand milieu vriendelijk schoon stralen. Voegen worden op deze manier niet beschadigd. Wel kunnen wij indien gewenst slechte voegen repareren of voegen vervangen.

Dakpannen reinigen en coaten

vakantiehuis

Dakpannen reinigen en coaten is de manier om uw dak weer als nieuw te maken. Vervuiling ,mos , algengroei en atmosferische werking maken dakpannen poreus waardoor water in en door de pan kan dringen. Hierdoor kan hij water doorlaten en stuk vriezen . Isolatie gaat hierdoor verloren en schimmels kunnen gaan groeien onder de pannen. Eerst worden defecten aan het dak gerepareerd, de pannen worden met passende druk schoongespoten en zo nodig met een anti- algenmiddel behandeld. Nadat het dak goed gedroogd is worden de pannen voorzien van een speciale coating die in meerdere kleuren te verkrijgen zijn. Deze coating geeft niet alleen een nieuwe uitstraling maar zorgt ook voor een perfecte beschermende laag. In Duitsland en België wordt al 40 jaar met volle tevredenheid met deze verf gewerkt.

Schilderwerkzaamheden

schilderwerkzaamheden

Wij verzorgen ook schilderwerkzaamheden binnen en buiten…Vaak kunnen wij de verf spuiten, waardoor het te schilderen object een zeer gladde nieuwe uitstraling krijgt.

Bitumen

bitumen

Wij zijn gespecialiseerd in het bitumen van daken voor zowel particulieren als grote bedrijfspanden.

Ook de voordelen ervaren?

Contact Us

U kunt hier snel een bericht versturen naar ons. Wij proberen u zo spoedig mogelijk te antwoorden.

Niet leesbaar? Verander de tekst. captcha txt